moshaverrkhob
moshaverrkhob

سريع ترين درمان بيش فعالي نوجوانان معمولاً شامل تركيبي از دارو درماني، رفتار درماني و مشاوره است. بيش فعالي يك اختلال رشدي عصبي است كه با الگوهاي رفتاري پرانرژي، ناپايدار و بي توجهي مشخص مي شود. اين اختلال مي تواند در دوران كودكي شروع شود و در دوران نوجواني ادامه يابد.
علائم بيش فعالي در جوانان
علائم بيش فعالي در نوجوانان عبارتند از:

پرانرژي و بي قراري: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است دائماً در حال حركت باشد، نتواند در يك جا بنشيند و يا آرام باشد.
عدم توجه: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است در تمركز بر روي وظايف يا مكالمات مشكل داشته باشد و به راحتي حواسش پرت شود.
رفتارهاي تكانشي: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است بدون فكر عمل كند و رفتارهاي خطرناك يا غيرقابل قبولي از خود نشان دهد.

درمان بيش فعالي در نوجوانان
سريع ترين درمان بيش فعالي ني ني سايت معمولا، تركيب دارو و رفتار درماني، بهترين راه براي درمان است. آكادمي آمريكايي اطفال، انجمن پزشكي آمريكا و آكادمي آمريكايي كودكان و روانپزشكي نوجوانان همگي رفتار درماني را براي بهبود مشكلات رفتاري كه بخشي از بيش فعالي است توصيه مي كنند.
اگر نگران بيش فعالي كودك و نوجوان خود هستيد، با يك متخصص بهداشت روان مشورت كنيد. مركز تخصصي كودك ستاره ايرانيان با بهترين روش هاي روز دنيا بدون عوارض جانبي پرخاشگري كودك را ريشه يابي و درمان مي كند. به اين منظور مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

درمان بيش فعالي با لورتا
درمان قطعي و دائمي بيش فعالي در كودكان و نوجوانان با لورتا و نوروفيدبك انجام مي شود كه يك روش درماني است كه در آن از بازخوردهاي صوتي يا تصويري براي آموزش به افراد در كنترل فعاليت امواج مغزي خود استفاده مي شود. در اين روش، الكترودهايي روي پوست سر فرد قرار داده مي شود تا فعاليت امواج مغزي او را ثبت كنند. سپس، اين اطلاعات به صورت بازخوردهاي صوتي يا تصويري به فرد ارائه مي شود. هدف از اين بازخوردها، كمك به فرد در يادگيري نحوه كنترل فعاليت امواج مغزي خود در مناطق خاصي از مغز است.

در درمان بيش فعالي با لورتا نوروفيدبك، هدف اين است كه فعاليت امواج مغزي در مناطقي از مغز كه مسئول توجه، تمركز و كنترل تكانه هستند، بهبود يابد. تحقيقات نشان داده اند كه اين روش درماني مي تواند به كاهش علائم بيش فعالي، مانند بيش فعالي، عدم تمركز و تكانشگري، كمك كند.

درمان با لورتا نوروفيدبك معمولاً شامل ۲۰ تا ۳۰ جلسه درماني است كه هر جلسه ۳۰ تا ۴۵ دقيقه طول مي كشد. درمان معمولاً براي كودكان و بزرگسالان بالاي ۵ سال مناسب است.

مركز مشاوره ستاره ايرانيان با به روز ترين و علمي ترين روش هاي جهاني به فرزند شما كمك مي كند تا در كم ترين زمان ممكن و بدون هيچ عوارض جانبي سلامت روان خود را به بالاترين حد رسانده و آينده اي درخشان را تجربه كند. براي آگاهي از روش درماني با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.


سريع ترين درمان بيش فعالي

دارو درماني
داروهاي محرك معمولا براي درمان نوجوانان مبتلا به بيش فعالي تجويز مي شوند. اين دارو ها نوجوانان را هوشيار مي كند و به آنها در انجام تكاليف مدرسه كمك مي كنند. نمونه هايي از دارو هاي محرك : Adderall ، Focalin ، Concerta ، Quillivant XR ، Ritalin و Vyvanse.
دارو هاي غير محرك مانند: Intuniv ، Kapvay و Strattera همچنين براي درمان بيش فعالي نوجوانان استفاده مي شوند. دارو هاي غير محرك عوارض جانبي دارو هاي محرك را ندارند. مصرف بيش از حد دارو كارساز نيست و مي تواند به افكار خودكشي، نوسانات خلق و خوي و سوء مصرف دارو منجر شود.
درمان هاي جايگزين براي سريع ترين درمان بيش فعالي شامل حذف رژيم هاي غذايي، استفاده از مكمل ها، آموزش پدر و مادر، آموزش حافظه و نوروفيدبك مي باشند. اين درمان ها بعضاً به تنهايي و گاهي اوقات به همراه دارو هاي تجويز شده استفاده مي شوند. سازمان غذا و دارو، Vayarin (يك غذاي پزشكي كه شامل امگا ۳ براي درمان بيش فعالي است) را تأييد كرده است. Vayarin را فقط با تجويز پزشك و نسخه قابل خريداري و استفاده كردن است.

رفتار درماني
رفتار درماني به نوجوانان كمك مي كند تا مهارت هاي خود كنترلي و مديريت رفتار خود را بهبود بخشند.

رفتار درماني معمولاً شامل تكنيك هايي مانند آموزش والدين، مديريت رفتار و آموزش مهارت هاي اجتماعي است. رفتار درماني بيش فعالي (ADHD) يك روش درماني است كه به افراد مبتلا به ADHD كمك مي كند تا رفتارهاي خود را مديريت كنند. اين روش بر تقويت رفتارهاي مثبت و كاهش رفتارهاي منفي تمركز مي كند.

رفتار درماني بيش فعالي مي تواند براي كودكان و بزرگسالان مبتلا به ADHD مفيد باشد. اين روش مي تواند به افراد مبتلا به ADHD كمك كند تا:

توجه خود را بهبود بخشند
تمركز خود را افزايش دهند
رفتارهاي خود را كنترل كنند
روابط خود را بهبود بخشند
در مدرسه يا محل كار موفق تر باشند
رفتار درماني بيش فعالي معمولاً توسط يك درمانگر آموزش ديده در زمينه ADHD انجام مي شود. درمانگر با فرد مبتلا به ADHD و والدين يا سرپرستان او كار مي كند تا يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد ايجاد كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-سريع ترين درمان بيش فعالي ✔️ نوجوانان و كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/10  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مدت زمان درمان بيش فعالي

مدت زمان درمان بيش فعالي چقدر مي باشد؟ يكي از دغدغه هاي افرادي كه براي بيش فعالي شان به روانپزشك مراجعه نمي كنند اين است كه آن ها گمان مي كنند كه در صورتي كه دوره دارو درماني آغاز شود تا آخر عمرشان بايد دارو مصرف نمايند. يكي از اختلالات اعصاب و روان بيش فعالي مي باشد كه با فعاليت بيش از حد و غير معمول فرد همراه است اما براي آن درمان هاي بسياري وجود دارد.

يكي از روش هاي درماني دارو درماني مي باشد كه در كنار درمان هاي روانشناختي و رفتاري، بهترين تاثير را بر روي فرد مي تواند بگذارد و بهترين كار اين است كه از افراد متخصص و روانشناس كمك بخواهند تا اطلاعات لازم در مورد بيش فعالي را در اختيار شما قرار دهند، در ادامه اين مقاله در مورد روش هاي درماني بيش فعالي و طول مدت آن مطالبي بيان شده است.

علائم بيش فعالي
قبل از آن كه به بررسي مدت زمان درمان بيش فعالي بپردازيم لازم است در مورد اختلال بيش فعالي آگاهي هاي لازم را به دست آوريم، بيماري بيش فعالي در كودكان و بزرگسالان به وجود مي آيد و يكي از نشانه هاي آن فعال بودن به صورت غير معمول مي باشد، ارتباط داشتن با افرادي كه به بيماري بيش فعالي مبتلا مي باشند دشوار است و والدين، معلمان، همكاران و كارفرمايان با سختي هاي بسياري رو به رو مي شوند.

كودكان و بزرگسالاني كه به بيماري بيش فعالي دچار مي شوند به خاطر اين مسئله و نحوه واكنش مردم به اختلالاتي مانند افسردگي و اضطراب دچار مي شوند.

اختلالات بيش فعالي علائم و نشانه هايي مخصوص به خودش را دارد كه در زير برخي از اين علائم را بيان مي كنيم:

فعاليت فيزيكي مداوم و زياد
رفتارهاي پرخاشگرانه و تحريك پذيري بالا
بروز رفتارهاي ناگهاني و تكانه اي
ناراحت شدن و پريشاني با كوچك ترين مسئله
نداشتن تمركز در انجام كارهايي مانند درس خواندن و يادگيري
نكته اي كه بايد به آن توجه شود اين است كه بيش فعالي قابل درمان مي باشد و براي درمان آن روش هاي روانشناختي و دارويي زيادي ابداع شده است بنابراين مي توانيد به راحتي نشانه ها و علائم اين بيماري را كنترل كنيد و از شدت يافتن اين بيماري جلوگيري نماييد. در صورتي كه بتوانيد اين بيماري را به موقع تشخيص دهيد مدت درمان آن كاهش خواهد يافت بنابراين تشخيص به موقع اهميت بسياري دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مدت زمان درمان بيش فعالي از نظر متخصص

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/20  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

آيا تا بحال برايتان پيش آمده است كه در موردوخيم تر شدن وضعيت كودك بيش فعال تان نگران شويد؟

ما از دويد فلينك، موسس Eye to Eye و نويسنده كتاب داشتن يك تفكر متفاوت خواستيم تا يك سري توصيه هايي را در مورد نحوه صحبت كردن با كودكان مبتلا به بيش فعالي بيان كند.

دويد فلينك
در اين مقاله، پيشنهادات وي در رابطه با مواردي كه بايد از صحبت كردن در مورد آنها اجتناب كنيم بيان شده است – و مواردي كه بايد به جاي آنها بيان كنيم.

“من مي دانم كه چه احساسي داريد. من هم در برخي مواقع دچار انحراف و حواس پرتي مي شوم.”
شما مي خواهيد به كودكتان كمك كنيد تا احساس منزوي بودن كمتري داشته باشد.

ولي در غير از شرايطي كه خود شما هم بيش فعالي داشته باشيد، يك اظهار نظري همانند مورد بيان شده در بالا، مي تواند چالش وي در برابر بيش فعالي را بي اهميت نشان بدهد.

ممكن است كه وي اين نگراني را داشته باشد كه “اگر مادرم توانسته است با اين شرايط كنار بيايد، چرا من نتوانم اين شرايط را تحمل كنم؟”

كودك بيش فعال – 5 جمله فاجعه بار كه نبايد بيان كنيد
كودك بيش فعال – ۵ جمله فاجعه بار كه نبايد بيان كنيد
سعي كنيد به جاي آن بگوييد كه “من نمي دانم كه چه احساسي داريد، ولي به هر نحوي كه بتوانم به شما كمك خواهم كرد.”

يكي از بهترين روش هاي ممكن عبارت از ايجاد ارتباط مابين فرزندتان و كودكان يا بزرگسالاني مي باشد كه آنها هم به بيش فعالي مبتلا هستند و شرايط وي را به صورت واقعي درك مي كنند.

كودك بيش فعال – ۵ جمله فاجعه بار كه نبايد بيان كنيد
”اين دارو منجر به اصلاح موارد نامناسب در تو خواهد شد.”
اين نوع صحبت كردن به كودكتان مي گويد كه وي يك مشكلي دارد.

همچنين بيان مي دارد كه وي خودش نمي تواند مشكل موجود را حل كند، مگر اينكه يك چيزي براي “بهبود” خودش مصرف كند.

اين نوع اظهار نظر مي تواند چنين برداشتي را در فرد ايجاد كند كه مصرف قرص ها نوعي تقلب مي باشد. همچنين اين مورد مي تواند براي عزت نفس وي هم مضر باشد.

بهترين روش موجود عبارت از توصيف كردن داروهاي وي به عنوان يك ابزاري همانند يك گوشي موبايل يا ماشين حساب مي باشد. اين ابزارها به همه ما كمك مي كنند تا وظايف چالش انگيز را مديريت كنيم و در نتيجه مي توانيم بيشترين توانايي ممكن را داشته باشيم.

منبع:مشاور كو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-كودك بيش فعال – ۵ جمله فاجعه بار كه نبايد بيان كنيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/28  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب